Å filme trylling for psykologiens skyld

I dag har jeg vært i Oslo for å spille inn noen filmklipp til bruk i en ny studie om intuisjon, problemløsing og trylling. Med meg på laget, og til å være foran kamera, hadde jeg mine gode venn og kollega, Rune Carlsen. Han gjorde en fantastisk god jobb, og jeg gleder meg virkelig til å skulle bruke disse filmene i et av vårens forskningsprosjekter. Det var virkelig slitsomt, men også veldig bra. Etter totalt 8 timer endte vi opp med 15 små filmer som viser ulike magiske effekter.

Rune har en fantastisk evne til å lynraskt lære nye effekter, få det til å se virkelig bra ut, og ikke minst den enorme utholdenheten han hadde. Det krever noe å holde på i så mange timer, og samtidig klare å få det til å se bra ut foran kamera. En annen positiv side ved å tilbringe dagen i Oslo er at det alltid er positivt å treffe gode kolleger og å få muligheten til å diskutere tryllefaget med andre som bryr seg like mye som en selv gjør. Det gjør fort at man selv også gjør seg nye refleksjoner og får nye idéer.

Nå får vi bare håpe forskningen gir de resultatene vi søker!

Vårt enkle, men veldig funksjonelle og effektive «studio».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *