Hektisk førjulstid!

Det ble til og med tid til en god avkobling!

Hvorfor blir desember alltid så travel? Jeg regner med de aller fleste kan kjenne seg igjen i at det er for få dager mellom 1. desember og jul, så hvorfor ikke forsøke å planlegge litt bedre? De par siste ukene har vært preget av en serie julebord hvor jeg fikk lov til å underholde, samt forberedelser til Multa Paucis sin julekonsert (som var i Mariakirken 14. desember).

Oppi alt dette har det også vært veldig mye å gjøre i forbindelse med en utrolig spennende sak som har vært de siste par dagene, og som gjør at jeg nå er i Oslo. Hva som har skjedd disse dagene i Oslo kommer til å bli offentliggjort i løpet av januar, men foreløpig ser det ut til at 2017 blir et veldig spennende år, og jeg gleder meg stort!

Er ellers atter en gang utrolig takknemlig for at jeg får lov til å holde på med alt det jeg gjør – de par siste ukene har det vært to turer til Oslo og en tur til Stockholm, med masse gode opplevelser, og kjekke møter med nye og gamle venner. Det blir utvilsomt godt med juleferie, men frem til den tid er det kjekt å vite at det er mye bra som har skjedd og som skjer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *