Besøk i The Magic Castle

«Welcome home, sir»

Jeg er endelig en tur tilbake i Los Angeles! Det er over et halvt år siden sist jeg var her, og det kjennes litt lenge.

Som ung og trylleinteressert hørte jeg tidlig om The Magic Castle i Hollywood. Siden oppstarten i 1963 har dette vært hjemmet til The Academy of Magical Arts, en myteomspunnet og prestisjefull forening for tryllekunstnere og trylleinteresserte. Det var for meg alltid en drøm og en ambisjon å en dag skulle besøke dette stedet. Slottet er fylt med magi og noen av verdens beste tryllekunstnere, i tillegg til et stort bibliotek med nær sagt hver enste bok og film man kan tenke seg om trylling. I tillegg til dette finnes der en restaurant og flere barer.

Mitt første besøk ble i desember 2011, og få dager etter ble jeg stolt tatt opp som medlem. Det er utrolig kjekt å sitte i biblioteket der og lære seg nye effekter, eller å få møte nye og gamle venner og kolleger fra hele verden. Noe annet som også er virkelig moro er å se ansiktsuttrykket til gjester jeg har med, og som ser stedet for første gang. Det er noe helt unikt!

For tryllekunstnere fra hele verden er dette som et annet hjem, og et sted hvor man virkelig kan dyrke lidenskapen sin. Kanskje nettopp er det derfor det er så passende og fint at i det man kommer til døren blir man tatt imot med ordene «Welcome home, sir». Det er nemlig virkelig som å komme hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *