Magisk i hovedstaden

Oi, det har skjedd mye siden sist!

Først av alt var det Magi og Kaffe på Det lille kaffekompaniet i for knappe to uker siden, og de siste par dagene har jeg vært frem og tilbake mellom Oslo og Bergen for å gjøre show, treffe venner og kolleger, og også planlegge noe jeg gleder meg til å kunne dele litt senere.

Men først, Magi og Kaffe 16. februar var, som alltid, utrolig hyggelig. Det er virkelig gøy at folk fortsatt kjøper billetter og kommer på denne eventen, og jeg gleder meg til neste runde!

Torsdag i forrige uke var jeg på Magic Club i Oslo. Dette er et fast konsept som venn og kollega Davido har dratt i gang, og det er virkelig en stor suksess. Kort sagt: så mange tryllekunstnere som mulig i ett og samme rom, og masse publikum som vil se litt av alt. Det var utsolgt, og ryktene går det fort kan skje også for de kommende gangene dette arrangeres. Tenk deg en stand-up-kveld, men med trylling i stedet!

Dagen etter var det rett tilbake til Bergen for Bergen Awards. Dette er en flekk ny prisutdeling av, for, og med bergensere. Altså noe som på alle måter bare kan skje i Bergen. Her tryllet jeg blant gjestene i forkant av prisutdelingen, og fikk også anledning til å sitte inn som gjest under selve utdelingen. All honnør til Vegard Sletten og resten av gjengen i Bergensmagasinet for den jobben de har gjort!

Lørdagen (altså dagen etter Bergen Awards) bar det atter tilbake til Oslo. Nå var det tid for å møte gode venner og kolleger på møte i Magiske Cirkel Norge. De neste dagene var også fylt av spennende møter med kolleger og venner, og det er utrolig inspirerende å både snakke fag (og alt annet), samt både få lære fra seg og få lære av det andre kan. Nå er det tilbake til hverdag og filming for… ja, si det?

Den fantastiske R Paul Wilson, som også var i Oslo denne helgen, lurte bartenderne på Himkok trill rundt!

Rakk til og med å ta en selfie utenfor Slottet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *