Close-up magi / nærmagi med tryllekunstner Hedné - Hedne.com
37688
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-37688,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,cornerstone-v3_1_5
 

Nærmagi

Opplev underholdningen og showet som har tatt Hedné til tre kontinenter!

Er du klar for å prøve noe nytt?

Sørg for at gjestene dine snakker sammen resten av kvelden!

Våger du å bli lurt av norgesmester i trylling – Hedné? Nå kan du og dine gjester få oppleve utrolige mirakler på nært hold. Dette er under- holdning som sikrer at gjestene dine har noe å snakke om resten av kvelden! Ved hjelp av enkle hjelpemidler som kort, mynter, og ringer skjer magien rett foran øynene dine! Er du klar?

`` Vi leide inn Hedné til vårt EY Entrepreneur Of The Year-arrangement torsdag 26.oktober 2017. Han gjorde en utmerket god jobb og trollbandt publikum med sine ferdigheter innen tryllekunst. Hedné har en unik formidlingsevne på scenen og viser gjennom sine tryllekunster hvorfor nettopp han ble norgesmester i trylling i 2017. Terningkast 6! ``

Odd-André Overøie, Prosjektleder for EY Entrepreneur Of The Year, region Vest
  • Den perfekte icebreaker

    Hvordan få ulike gjester til å snakke sammen? Ved å bruke trylling og humor som verktøy sørger Hedné for at de ulike gruppene på arrangementet ditt snakker sammen, og har noe å snakke om!

  • Ekstreme korttriks

    Trodde du korttriks bare var noen simple triks som ble vist på hytteturen? Tro igjen! Se showet som har gjort at Hedné har opptrådt over hele verden - fra San Diego til Stockholm og Shanghai!

  • En kombinasjon?

    Hedné er også tilgjengelig for å underholde større grupper, enten med et show fra scenen eller som konferansier gjennom kvelden. Dette kan godt kombineres med nærmagi som icebreaker!

Magi som skjer rett foran øynene dine!

Nærmagi, close-up magi… Kjært barn har mange navn. Dette er trylling og underholdning som foregår helt tett på! Ved hjelp av enkle hjelpemidler som kort, mynter, og ringer skjer magiske effekter rett foran øynene dine. Som publikum får du en unik mulighet til å se alt. Eller gjør du det? Close-up magi kan være aktuelt både som et innslag blant gjestene, men også som et eget show for mindre grupper.

Ta kontakt nå
Intimt og unikt

Du har garantert aldri opplevd underholdning så tett på. Bli forbløffet av en helt unik opplevelse få andre kan matche!

Magisk gjest

Hedné er din hemmelige, magiske gjest! Bruk nærmagi som underholdning under aperitif eller ved bordene mens banketten pågår!

Tilpasset dine behov

Nærmagi, og Hedné sitt show, er mobilt og skapt for tilpasses dine behov, både med hensyn til varighet og type publikum.

Du trodde kanskje det var imponerende med store illusjoner og damer som blir saget i to? Bare vent til du opplever utrolig trylling og magi bare centimeter fra nesetippen! Alt leveres selvsagt med både humor, presisjon og eleganse.

Se showet som Hedné allerede har opptrådt med på tre ulike kontinenter!

Se underholdningen for deres neste arrangement

Gjør som så mange har gjort før deg – få mirakler som underholdning på ditt neste arrangement! Dette er noe gjestene dine vil snakke om i lang tid!