fbpx
Er du klar for å prøve noe nytt?

Opplev showet som har tatt Hedné til tre kontinenter!

Ta kontakt i dag

Nærmagi – den perfekte icebreaker

Våger du å bli lurt av norgesmester i trylling – Hedné? Nå kan du og dine gjester få oppleve utrolige mirakler på nært hold. Dette er underholdning som sikrer at gjestene dine har noe å snakke om resten av kvelden! Ved hjelp av enkle hjelpemidler som kort, mynter, og ringer skjer magien rett foran øynene dine! Er du klar?

«Close-up magi» er mirakler rett foran øynene dine

Nærmagi, close-up magi… Kjært barn har mange navn. Dette er trylling og underholdning som foregår helt tett på! Ved hjelp av enkle hjelpemidler som kort, mynter, og ringer skjer magiske effekter rett foran øynene dine. Som publikum får du en unik mulighet til å se alt. Eller gjør du det? Close-up magi kan være aktuelt både som et innslag blant gjestene, men også som et eget show for mindre grupper.

Ta kontakt nå

Nært, underholdende, magisk… Bruk nærmagi som underholdning

Hedné er din hemmelige, magiske gjest! Du kan benytte nærmagi som underholdning under aperitif eller ved bordene mens banketten pågår. Nærmagi, og Hedné sitt show, er mobilt og skapt for tilpasses dine behov, både med hensyn til varighet og type publikum. Dette er noe så sjeldent som underholdende for absolutt alle.

Og PS! Du trodde kanskje det var imponerende med store illusjoner og damer som blir saget i to? Bare vent til du opplever utrolig trylling og magi bare centimeter fra nesetippen! Alt leveres selvsagt med både humor, presisjon og eleganse.

Kort sagt magisk!

Hedné, alias Mikael Hedne, har de senere årene klart å befeste seg som en allsidig og dyktig underholder. Gjennom det siste tiåret har han opparbeidet seg særdeles bred erfaring fra både scene og TV. I tillegg har han flere ganger tryllet på radio(!). Med sin ydmyke og elegante fremtoning presenterer han magiske effekter presist og med glimt i øyet. Det er fingerferdig og underholdende, magisk og humoristisk!

På scenen vil kombinasjonen av elegant fingerferdighet, lun humor og utrolig magi bidra til å gi publikum opplevelser som huskes lenge. Tett på blir magien om mulig enda sterkere! Klarer du å tro på uforklarlige mirakler som skjer rett foran øynene til publikum?

Som den eneste norske tryllekunstneren har Hedné studert ved både McBride Magic and Mystery School i Las Vegas i tillegg til å ha ECTS credits (studiepoeng) i trylling på et profesjonelt i nivå fra DOCH i Stockholm. Han er for tiden også det eneste norske medlemmet i det anerkjente Academy of Magical Arts – The Magic Castle i Hollywood.

Hedné er tilgjengelig for opptredener ved ulike arrangementer, og gjennomfører årlig flere shows i bedriftssammenheng og private tilstelninger.

Se hvor magisk ditt arrangement kan bli

Referanser

Odd-André Overøie,
Prosjektleder for EY Entrepreneur Of The Year, region Vest

Vi leide inn Hedné til vårt EY Entrepreneur Of The Year-arrangement. Han gjorde en utmerket god jobb og trollbandt publikum med sine ferdigheter. Hedné har en unik formidlingsevne på scenen og viser gjennom sine tryllekunster hvorfor nettopp han ble norgesmester i trylling i 2017. Terningkast 6!

Maike Jensen,
Kundeansvarlig bedriftsmarked, Handelsbanken

Hedné var et friskt pust kvelden igjennom, først tett på under aperitifen og deretter som konferansier med trylling underveis. Han er morsom og absolutt imponerende, men vær forberedt på litt frustrasjon når du ikke skjønner hvordan han får det til!

Nancy V. Urhaug,
Administrasjonssekretær, Amesto

Tusen takk for et fantastisk show hos oss som alle her elsket. Det var virkelig en opplevelse vi ikke kommer til å glemme. Vi samlet sammen kortstokken din som du kastet rundt i rommet, og forsøkte oss på noen triks utover kvelden, men det var ikke spesielt vellykket…

Ønsker du en konferansier som tilfører det lille ekstra?

Ta kontakt

Hedné er tilgjengelig for opptredener og foredrag for bedrifter og private arrangementer. Format og varighet kan tilpasses eventuelle ønsker, behov og forhold. Send en melding nå, og så blir du kontaktet for en uforpliktende prat!

Dokkeskjærskaien 1, 5006 Bergen
+47 995 52 944
management@hedne.com
m.me/hedne