23
okt

Hedné er norgesmester i trylling på scene 2017!

hedne med premie etter å bli norgesmester i trylling på scene
Så glad blir man etter å ha blitt norgesmester i trylling på scene 2017!

21. – 22. oktober ble det arrangert norgesmesterskap i trylling. Dette ble arrangert gjennom et samarbeid mellom to av landets foreninger for tryllekunstnere, nemlig Magiske Cirkel Norge og Den Magiske Ring. Tryllekunstnere fra hele landet var samlet for å konkurrere om hvem som er Norges beste tryllekunstner innenfor flere ulike kategorier.

Noen av Norges beste tryllekunstnere

De ulike kategoriene for å delta var henholdsvis trylling på scene og nærmagi / close-up magi med separate klasser for både junior (under 18 år) og senior (fra 18 år og oppover). I tillegg ble det avholdt norgesmesterskap i trylling for barn. Hele helgen var det altså mulig å oppleve utrolig underholdning med noen av Norges fremste tryllekunstnere!

Hedné deltok i de to klassene scene senior og close-up senior. Han ble tildelt 1. pris, og dermed tittelen Norgesmester i klassen scene senior. For å oppnå 1. pris og bli norgesmester må man ha blitt tildelt minimum 80 av 100 poeng, og dommerne består av en rekke svært kompetente tryllekunstnere. Hedné har også fungert som dommer i norgesmesterskapet i trylling ved flere anledninger. I close-up senior tok han en 3. plass.

Siden det er et krav om minimum 80 poeng for å få tittelen norgesmester, deles ikke nødvendigvis alle disse titlene ut hvert år. Det er første gang på flere år at tittelen Norgesmester scene senior blir utdelt.