Konferansier og toastmaster til ditt arrangement - Hedne.com
37863
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-37863,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,cornerstone-v3_1_5

Hold fokuset og oppmerksomheten oppe gjennom hele dagen og kvelden! Et arrangements suksess kan ofte avhenge av hvor godt konferansieren utfører sin oppgave. Ved å overlate jobben til en profesjonell og erfaren artist er du garantert at det blir morsomt uten at presisjonen lider. Hedné, med sin bakgrunn fra underholdning, kultur, og akademia gir deg som arrangør den tryggheten du trenger!

I samråd med arrangør planlegger Hedné magiske avbrekk gjennom arrangementet. Dette sikrer at gjestene klarer å holde konsentrasjonen oppe gjennom alt som skal skje! Les mer for å finne ut hvordan dine gjester kan bli engasjert hele dagen!

Skreddersøm

Ett hvert arrangement er unikt, og derfor bruker Hedné god tid på å sette seg inn i temaet for arrangementet. I tillegg kommuniseres det tett slik at deres behov og ønsker imøtekommes.

Presis og detaljert

Med Hedné som konferansier er dere sikret at alt skjer akkurat når det skal. Ingenting overlates til tilfeldighetene, og skulle en uforutsett hendelse oppstå løses det alltid profesjonelt og ubemerket.

Se hva andre sier!

Mikael var et friskt pust kvelden igjennom, først tett på under aperitifen og deretter som konferansier med trylling underveis. Han er morsom og absolutt imponerende, men vær forberedt på litt frustrasjon når du ikke skjønner hvordan han får det til!

Maike Jensen, Handelsbanken
Finn ut hvordan ditt arrangement kan bli magisk!

Se underholdningen for deres neste arrangement

Gjør som så mange har gjort før deg – få mirakler som underholdning på ditt neste arrangement! Dette er noe gjestene dine vil snakke om i lang tid!