fbpx
La Hedné være ingrediensen som sikrer at arrangementet blir en suksess!

Få enmagisk konferansier

Ta kontakt i dag

Profesjonell og erfaren konferansier

Hold fokuset og oppmerksomheten oppe gjennom hele dagen og kvelden! Et arrangements suksess kan ofte avhenge av hvor godt konferansieren utfører sin oppgave. Ved å overlate jobben til en profesjonell og erfaren artist er du garantert at det blir morsomt uten at presisjonen lider. Hedné, med sin bakgrunn fra underholdning, kultur, og akademia gir deg som arrangør den tryggheten du trenger!

Konferansier med skreddersøm

I samråd med arrangør planlegger Hedné magiske avbrekk gjennom arrangementet. Dette sikrer at gjestene klarer å holde konsentrasjonen oppe gjennom alt som skal skje! Ett hvert arrangement er unikt, og derfor bruker Hedné god tid på å sette seg inn i temaet for arrangementet. I tillegg kommuniseres det tett slik at deres behov og ønsker imøtekommes.

Ta kontakt nå

Presis og detaljert konferansier

Med Hedné som konferansier er dere sikret at alt skjer akkurat når det skal. Ingenting overlates til tilfeldighetene, og skulle en uforutsett hendelse oppstå løses det alltid profesjonelt og ubemerket.

En opptreden med Hedné er en uforglemmelig opplevelse. Den autoritære, men samtidig ydmyke, fremtoningen satt sammen med utrolige magiske effekter, bidrar til fengslende og unik underholdning. Hedné har de senere årene befestet seg som en allsidig og dyktig underholder med opptredener over hele verden, fra San Diego til Stockholm og Shanghai!

Kort sagt magisk!

Hedné, alias Mikael Hedne, har de senere årene klart å befeste seg som en allsidig og dyktig underholder. Gjennom det siste tiåret har han opparbeidet seg særdeles bred erfaring fra både scene og TV. I tillegg har han flere ganger tryllet på radio(!). Med sin ydmyke og elegante fremtoning presenterer han magiske effekter presist og med glimt i øyet. Det er fingerferdig og underholdende, magisk og humoristisk!

På scenen vil kombinasjonen av elegant fingerferdighet, lun humor og utrolig magi bidra til å gi publikum opplevelser som huskes lenge. Tett på blir magien om mulig enda sterkere! Klarer du å tro på uforklarlige mirakler som skjer rett foran øynene til publikum?

Som den eneste norske tryllekunstneren har Hedné studert ved både McBride Magic and Mystery School i Las Vegas i tillegg til å ha ECTS credits (studiepoeng) i trylling på et profesjonelt i nivå fra DOCH i Stockholm. Han er for tiden også det eneste norske medlemmet i det anerkjente Academy of Magical Arts – The Magic Castle i Hollywood.

Hedné er tilgjengelig for opptredener ved ulike arrangementer, og gjennomfører årlig flere shows i bedriftssammenheng og private tilstelninger.

Se hvor magisk ditt arrangement kan bli

Referanser

Odd-André Overøie,
Prosjektleder for EY Entrepreneur Of The Year, region Vest

Vi leide inn Hedné til vårt EY Entrepreneur Of The Year-arrangement. Han gjorde en utmerket god jobb og trollbandt publikum med sine ferdigheter. Hedné har en unik formidlingsevne på scenen og viser gjennom sine tryllekunster hvorfor nettopp han ble norgesmester i trylling i 2017. Terningkast 6!

Maike Jensen,
Kundeansvarlig bedriftsmarked, Handelsbanken

Hedné var et friskt pust kvelden igjennom, først tett på under aperitifen og deretter som konferansier med trylling underveis. Han er morsom og absolutt imponerende, men vær forberedt på litt frustrasjon når du ikke skjønner hvordan han får det til!

Nancy V. Urhaug,
Administrasjonssekretær, Amesto

Tusen takk for et fantastisk show hos oss som alle her elsket. Det var virkelig en opplevelse vi ikke kommer til å glemme. Vi samlet sammen kortstokken din som du kastet rundt i rommet, og forsøkte oss på noen triks utover kvelden, men det var ikke spesielt vellykket…

Ønsker du en konferansier som tilfører det lille ekstra?

Ta kontakt

Hedné er tilgjengelig for opptredener og foredrag for bedrifter og private arrangementer. Format og varighet kan tilpasses eventuelle ønsker, behov og forhold. Send en melding nå, og så blir du kontaktet for en uforpliktende prat!

Dokkeskjærskaien 1, 5006 Bergen
+47 995 52 944
management@hedne.com
m.me/hedne