Magi og kaffe - Hedne.com
37468
page-template,page-template-template-blank-4,page-template-template-blank-4-php,page,page-id-37468,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,cornerstone-v3_1_5

Magi og kaffe

magi og kaffe

utrolige mirakler og fantastisk kaffe i nydelige og intime omgivelser

Konseptet «Magi og kaffe» ble til en høstdag i 2016. Etter å lenge ha hatt idéen om å gjøre et offentlig og relativt fast show for en liten gruppe mennesker av gangen, ble det endelig virkelighet. Åstedet for showet var stamstedet: Det lille kaffekompaniet i Bergen.

– I retrospekt var det egentlig opplagt at det måtte være på Det lille kaffekompaniet. De har ikke bare noe av den beste kaffe som er å oppdrive, men også en størrelse, utforming og unik atmosfære som passet perfekt for et slikt konsept, sier Hedné.
Han forteller videre: – For meg var det en utmerket mulighet til å kombinere to ting jeg er lidenskapelig opptatt av, nemlig trylling og god kaffe!

Det er tydelig at denne kombinasjonen har falt i smak hos flere. Til nå har så godt som alle forestillingene vært utsolgte, og mange kommer for å oppleve dette også en gang nummer to. I norsk sammenheng er et slikt konsept helt unikt, og det finnes i det hele tatt veldig få steder hvor man kan få oppleve magi av en slik klasse på kloss hold.

«Magi og kaffe», som egentlig bare ment som en engangshendelse, har nå blitt spilt fem ganger. Selv om hver gang blir litt ulik de andre, er showet stort sett det samme fra gang til gang.