fbpx
Våger du deg inn i det ukjente?

Tankelesing, prekognisjon, hypnose...er det mulig?

Ta kontakt i dag

Mentale mirakler

Er du klar for å oppleve mentale mirakler og noe på grensen til overnaturlige evner? Så vilt at du aldri ville trodd var mulig om du ikke så det selv? Hedné kombinerer trylling og psykologi til noe som ikke bare er ekstremt underholdende, men også på grensen til skummelt og freaky!

Bli forbløffet og underholdt av

– tankelesing
– forutsigelser / prekognisjon
– memo og superhukommelse
– utrolig intuisjon
– menneskelig superkalkulator

Hedné vet hva du tenker på… og hvorfor!

Ta kontakt nå

Mentalisme – hvor oppmerksom er du?

Mentalisme handler grunnleggende om å være oppmerksom på menneskene rundt seg. Hvor godt ser du dem rundt deg? Hvilke signaler sender du ut? Samtidig er det en perfekt underholdningsform fordi det både er overraskende, annerledes, spennende, og på grensen til skummelt.

Psykologi, intuisjon, og det å lese kroppsspråk er veldig «i tiden» med TV-serier som Psych, Numb3rs, Lie to Me og The Mentalist. Et slikt innslag vil derfor både være imponerende, tidsriktig og samtidig tidløst, fylt av humor, og selvsagt levert med en enorm eleganse.

Kort sagt magisk!

Hedné, alias Mikael Hedne, har de senere årene klart å befeste seg som en allsidig og dyktig underholder. Gjennom det siste tiåret har han opparbeidet seg særdeles bred erfaring fra både scene og TV. I tillegg har han flere ganger tryllet på radio(!). Med sin ydmyke og elegante fremtoning presenterer han magiske effekter presist og med glimt i øyet. Det er fingerferdig og underholdende, magisk og humoristisk!

På scenen vil kombinasjonen av elegant fingerferdighet, lun humor og utrolig magi bidra til å gi publikum opplevelser som huskes lenge. Tett på blir magien om mulig enda sterkere! Klarer du å tro på uforklarlige mirakler som skjer rett foran øynene til publikum?

Som den eneste norske tryllekunstneren har Hedné studert ved både McBride Magic and Mystery School i Las Vegas i tillegg til å ha ECTS credits (studiepoeng) i trylling på et profesjonelt i nivå fra DOCH i Stockholm. Han er for tiden også det eneste norske medlemmet i det anerkjente Academy of Magical Arts – The Magic Castle i Hollywood.

Hedné er tilgjengelig for opptredener ved ulike arrangementer, og gjennomfører årlig flere shows i bedriftssammenheng og private tilstelninger.

Se hvor magisk ditt arrangement kan bli

Referanser

Odd-André Overøie,
Prosjektleder for EY Entrepreneur Of The Year, region Vest

Vi leide inn Hedné til vårt EY Entrepreneur Of The Year-arrangement. Han gjorde en utmerket god jobb og trollbandt publikum med sine ferdigheter. Hedné har en unik formidlingsevne på scenen og viser gjennom sine tryllekunster hvorfor nettopp han ble norgesmester i trylling i 2017. Terningkast 6!

Maike Jensen,
Kundeansvarlig bedriftsmarked, Handelsbanken

Hedné var et friskt pust kvelden igjennom, først tett på under aperitifen og deretter som konferansier med trylling underveis. Han er morsom og absolutt imponerende, men vær forberedt på litt frustrasjon når du ikke skjønner hvordan han får det til!

Nancy V. Urhaug,
Administrasjonssekretær, Amesto

Tusen takk for et fantastisk show hos oss som alle her elsket. Det var virkelig en opplevelse vi ikke kommer til å glemme. Vi samlet sammen kortstokken din som du kastet rundt i rommet, og forsøkte oss på noen triks utover kvelden, men det var ikke spesielt vellykket…

Ønsker du en konferansier som tilfører det lille ekstra?

Ta kontakt

Hedné er tilgjengelig for opptredener og foredrag for bedrifter og private arrangementer. Format og varighet kan tilpasses eventuelle ønsker, behov og forhold. Send en melding nå, og så blir du kontaktet for en uforpliktende prat!

Dokkeskjærskaien 1, 5006 Bergen
+47 995 52 944
management@hedne.com
m.me/hedne