Mentalisme og underholdning med entertainer Hedné - Hedne.com
37686
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-37686,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,cornerstone-v3_1_5

Våger du deg inn i det ukjente?

Tankelesing, prekognisjon, hypnose… er det mulig?
Mentale mirakler!

Er du klar for å oppleve mentale mirakler og noe på grensen til overnaturlige evner? Så vilt at du aldri ville trodd var mulig om du ikke så det selv? Hedné kombinerer trylling og psykologi til noe som ikke bare er ekstremt underholdende, men også på grensen til skummelt og freaky!

Se menneskene rundt deg!

Mentalisme handler i bunn og grunn om å være oppmerksom på menneskene rundt seg. Hvor godt ser du dem rundt deg? Hvilke signaler sender du ut? Samtidig er det en perfekt underholdningsform fordi det både er overraskende, annerledes, spennende, og på grensen til skummelt.

Bli forbløffet av fenomener som

  • tankelesing
  • forutsi fremtiden / prekognisjon
  • memo og superhukommelse
  • utrolig intuisjon
  • menneskelig superkalkulator

Jeg blir så forbanna!

Det er så sinnssykt irriterende!

– Bjarne Brøndbo

Tidsriktig og fascinerende

Han vet hva du tenker på… og hvorfor!

Psykologi, intuisjon, og det å lese kroppsspråk er veldig «i tiden» med TV-serier som Psych, Numb3rs, Lie to Me og The Mentalist. Et slikt innslag vil derfor både være imponerende, tidsriktig og samtidig tidløst, fylt av humor, og selvsagt levert med en enorm eleganse.

Ta kontakt

Tør du ha tankelesing og forutsigelser som underholdning på ditt neste arrangement?

Se underholdningen for deres neste arrangement

Gjør som så mange har gjort før deg – få mirakler som underholdning på ditt neste arrangement! Dette er noe gjestene dine vil snakke om i lang tid!