Magisk opptreden

Er du klar for å prøve noe helt unikt?
Les videre

Opptreden

Hedné er tilgjengelig for flere ulike typer opptreden. Les om noen av de mest populære variantene ved å følge linkene under, eller ta kontakt for å finne ut hvordan ditt arrangement kan gjøres magisk og unikt!

Mentalisme

Opplev en kombinasjon av trylling og psykologi! Hedné leser tanker og forutser hva publikum kommer til å velge. Alt ved hjelp av sine fem sanser, og illusjonen av en sjette sans. Det er nesten litt nifst!

Les mer

Nærmagi

Nærmagi, close-up magi… Kjært barn har mange navn. Dette er trylling og underholdning som foregår helt tett på! Les mer om showet som har tatt Hedné til tre ulike kontinenter!

Les mer

Konferansier

Hedné har lang erfaring som artist, kordirigent, og faglig formidler. Dette gir ham en helt unik kompetanse og forståelse når det gjelder å stå på scenen og hvordan man trygt skal gjennomføre et arrangement.

Les mer

Foredrag og formidling

Kan trylling lære oss kreativitet og å gjøre bedre beslutninger? Tryllekunstnere må ofte tenke langt utenfor boksen, og i dette foredraget viser Hedné hvorfor det kan være lurt å tenke som en tryllekunstner!

Ta kontakt for mer informasjon

Se hva andre sier

Odd-André Overøie,
Prosjektleder for EY Entrepreneur Of The Year, region Vest

Vi leide inn Hedné til vårt EY Entrepreneur Of The Year-arrangement. Han gjorde en utmerket god jobb og trollbandt publikum med sine ferdigheter. Hedné har en unik formidlingsevne på scenen og viser gjennom sine tryllekunster hvorfor nettopp han ble norgesmester i trylling i 2017. Terningkast 6!

Maike Jensen,
Kundeansvarlig bedriftsmarked, Handelsbanken

Hedné var et friskt pust kvelden igjennom, først tett på under aperitifen og deretter som konferansier med trylling underveis. Han er morsom og absolutt imponerende, men vær forberedt på litt frustrasjon når du ikke skjønner hvordan han får det til!

Nancy V. Urhaug,
Administrasjonssekretær, Amesto

Tusen takk for et fantastisk show hos oss som alle her elsket. Det var virkelig en opplevelse vi ikke kommer til å glemme. Vi samlet sammen kortstokken din som du kastet rundt i rommet, og forsøkte oss på noen triks utover kvelden, men det var ikke spesielt vellykket…

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Ta kontakt

Hedné er tilgjengelig for opptredener og foredrag for bedrifter og private arrangementer. Format og varighet kan tilpasses eventuelle ønsker, behov og forhold. Send en melding nå, og så blir du kontaktet for en uforpliktende prat!

Dokkeskjærskaien 1, 5006 Bergen
+47 995 52 944
management@hedne.com
m.me/hedne