Hedne.com

Nærmagi

Bli underholdt av en norgesmester

Opplev showet som har tatt Hedné til tre kontinenter!

Nærmagi – perfekt icebreaker

Våger du å bli lurt av norgesmester i trylling – Hedné? Nå kan du og dine gjester få oppleve utrolige mirakler på nært hold. Dette er underholdning som sikrer at gjestene dine har noe å snakke om resten av kvelden! Ved hjelp av enkle hjelpemidler som kort, mynter, og ringer skjer magien rett foran øynene dine! Er du klar?

Mirakler rett foran øynene dine

Nærmagi, close-up magi… Kjært barn har mange navn. Dette er trylling og underholdning som foregår helt tett på! Ved hjelp av enkle hjelpemidler som kort, mynter, og ringer skjer magiske effekter rett foran øynene dine. Som publikum får du en unik mulighet til å se alt. Eller gjør du det? Close-up magi kan være aktuelt både som et innslag blant gjestene, men også som et eget show for mindre grupper.

Se Hedné opptre på TV for flere millioner seere i USA

Er du klar for å prøve noe nytt?

Nært, underholdende, og magisk

Hedné er din hemmelige, magiske gjest! Du kan benytte nærmagi som underholdning under aperitif eller ved bordene mens banketten pågår. Nærmagi, og Hedné sitt show, er mobilt og skapt for tilpasses dine behov, både med hensyn til varighet og type publikum. Dette er noe så sjeldent som underholdende for absolutt alle.

Mindre er (faktisk) bedre!

Og PS! Du trodde kanskje det var imponerende med store illusjoner og damer som blir saget i to? Bare vent til du opplever utrolig trylling og magi bare centimeter fra nesetippen! Alt leveres selvsagt med både humor, presisjon og eleganse.

«Makin’ Voldemort look like a children’s birthday entertainer»

– Stian Blipp

Se høydepunkt fra de siste årene!

«Selve showet, med korttriks – var magisk! Han trollbandt alle, og vi sto igjen og tenkte – «Whaaaat?! – hva skjedde nå?» Det ble snakket om etter showet, og når vi møttes igjen på jobb mandagen etter.»

– Hege Rød

Prisvinnende underholdning

På scenen gir tryllekunstner Hedné deg følelsen av at dine tanker absolutt ikke bare tilhører deg selv. Kanskje du til og med vil lure på om det faktisk går an å se inn i fremtiden? På helt nært hold tar Hedné pusten fra deg med sin elegante og uforklarlige nærmagi. Enten det er minglende med nærmagi blant gjestene under aperitiffen, et fullt show med mentalisme og tankelesing fra scenen, som konferansier gjennom kvelden, eller med et inspirerende og informativt foredrag – Hedné leverer alltid innslag preget av høy kvalitet og som gjestene dine vil huske lenge.

Skreddersøm for ditt arrangement


En opptreden med Hedné kan tilpasses slik at ditt budskap kommer frem!

Om dere ønsker, kan showet struktureres og skrives slik at kjerneverdier eller produkter får “center stage”.

Faglig påfyll og imponerende magi


Selv om Hedné lærer deg et trylletriks eller to blir du likevel lurt! Men hvorfor er det slik?

Tryllekunstnere må ofte tenke langt utenfor boksen. Nå kan du lære hvorfor du bør tenke som en tryllekunster!

Profesjonell og ryddig kontakt


Gjennom flere samtaler i forkant av en opptreden sikres det at dere skal få en best mulig opplevelse.

Alle opptredener har en skriftlig avtale som tydeliggjør deres rettigheter.

Engelsk? Ikke noe problem!


Hedné har lang erfaring med å opptre på engelsk. Etter en foredrag, opptredener, og lange opphold i USA og England er Hedné i stand til også å navigere humor på engelsk og slik sikre en god opplevelse for internasjonale gjester.

«Definitely recommend going to his shows! I loved his interactions with us and was mesmerized by every single one of his tricks! Please come back!»

– Judy Chen, Taiwanese American Student Association

Ta kontakt i dag

Referanser

Maike Jensen

«Hedné var et friskt pust kvelden igjennom, først tett på under aperitifen og deretter som konferansier med trylling underveis. Han er morsom og absolutt imponerende, men vær forberedt på litt frustrasjon når du ikke skjønner hvordan han får det til!»

Odd-André Overøie

«Vi leide inn Hedné til vårt EY Entrepreneur Of The Year-arrangement. Han gjorde en utmerket god jobb og trollbandt publikum med sine ferdigheter. Hedné har en unik formidlingsevne på scenen og viser gjennom sine tryllekunster hvorfor nettopp han ble norgesmester i trylling i 2017. Terningkast 6!»

Nancy V. Urhaug

«Tusen takk for et fantastisk show hos oss som alle her elsket. Det var virkelig en opplevelse vi ikke kommer til å glemme!»

Nyheter og blogg

  • Underholdning julebord
    Riktig underholdning til julebord for dere For mange bedrifter er julebord årets høydepunkt. Derfor er det dere velger som underholdning til julebord i deres bedrift potensielt en av faktorene som spiller inn på hvor minnerik kvelden kan bli. Et innslag med en profesjonell underholdningsartist kan ofte løfte kvelden. Tryllekunstner og mentalist Hedné er både morsom, intelligent…

Besøk Hedné på sosiale medier

Exit mobile version