Hedne.com

Foredrag og formidling

Foredrag med psykologisk underholdning og underholdende psykologi

Hedné og assistent fra publikum i Grieghallen

Har du tenkt på at du hver dag gjør tusenvis av valg som du egentlig ikke er klar over? Eller at din måte å se verden på kan begrense hvordan du tilnærmer deg problemer som skal løses? Hver dag benytter vi oss av en rekke mentale «snarveier», og noen av disse kan lede til beslutninger som ikke alltid er fordelaktige…

En tryllekunstner vet å utnytte disse snarveiene hos sitt publikum. Derfor en først må tenke utenfor boksen for å forstå hvordan et trylletriks fungerer!

Det har i over hundre år vært foreslått av forskere at de kan ha mye å lære av å studere hvordan tryllekunstnere opererer. I foredraget «Tenk som en tryllekunstner» forteller norgesmester i trylling, Hedné, om hvordan du kan lære opp kreativiteten og intuisjonen din.

Se Hedné opptre på TV for flere millioner seere i USA

Hvordan tenke utenfor boksen og dyrke kreativitet gjennom intuitive beslutninger

I tillegg til å være norgesmester i scenetrylling har Hedné en mastergrad i psykologi og intuisjon fra Universitetet i Bergen. Hans faglige kompetanse kombinert med sterke sceneutstråling gjør at foredraget blir både lærerikt og særdeles underholdende.

Spekket med eksempler som både vil lure deg og få deg til å nikke gjenkjennende! Foredraget «Tenk som en tryllekunstner» vil gjøre at du ser på intuisjon og dens verdi på en helt ny måte. Kanskje du også lærer deg å tenke litt mer utenfor boksen!

Gjør deg klar til en spennende og underholdende stund i selskap med en formidler av første klasse!

«Makin’ Voldemort look like a children’s birthday entertainer»

– Stian Blipp

Se høydepunkt fra de siste årene!

«Informativt, underholdende og inspirerende! 10 av 10!»

– TTAS

Prisvinnende underholdning

På scenen gir tryllekunstner Hedné deg følelsen av at dine tanker absolutt ikke bare tilhører deg selv. Kanskje du til og med vil lure på om det faktisk går an å se inn i fremtiden? På helt nært hold tar Hedné pusten fra deg med sin elegante og uforklarlige nærmagi. Enten det er minglende med nærmagi blant gjestene under aperitiffen, et fullt show med mentalisme og tankelesing fra scenen, som konferansier gjennom kvelden, eller med et inspirerende og informativt foredrag – Hedné leverer alltid innslag preget av høy kvalitet og som gjestene dine vil huske lenge.

Skreddersøm for ditt arrangement


En opptreden med Hedné kan tilpasses slik at ditt budskap kommer frem!

Om dere ønsker, kan showet struktureres og skrives slik at kjerneverdier eller produkter får “center stage”.

Faglig påfyll og imponerende magi


Selv om Hedné lærer deg et trylletriks eller to blir du likevel lurt! Men hvorfor er det slik?

Tryllekunstnere må ofte tenke langt utenfor boksen. Nå kan du lære hvorfor du bør tenke som en tryllekunster!

Profesjonell og ryddig kontakt


Gjennom flere samtaler i forkant av en opptreden sikres det at dere skal få en best mulig opplevelse.

Alle opptredener har en skriftlig avtale som tydeliggjør deres rettigheter.

Engelsk? Ikke noe problem!


Hedné har lang erfaring med å opptre på engelsk. Etter en foredrag, opptredener, og lange opphold i USA og England er Hedné i stand til også å navigere humor på engelsk og slik sikre en god opplevelse for internasjonale gjester.

«Definitely recommend going to his shows! I loved his interactions with us and was mesmerized by every single one of his tricks! Please come back!»

– Judy Chen, Taiwanese American Student Association

Ta kontakt i dag

Referanser

Maike Jensen

«Hedné var et friskt pust kvelden igjennom, først tett på under aperitifen og deretter som konferansier med trylling underveis. Han er morsom og absolutt imponerende, men vær forberedt på litt frustrasjon når du ikke skjønner hvordan han får det til!»

Odd-André Overøie

«Vi leide inn Hedné til vårt EY Entrepreneur Of The Year-arrangement. Han gjorde en utmerket god jobb og trollbandt publikum med sine ferdigheter. Hedné har en unik formidlingsevne på scenen og viser gjennom sine tryllekunster hvorfor nettopp han ble norgesmester i trylling i 2017. Terningkast 6!»

Nancy V. Urhaug

«Tusen takk for et fantastisk show hos oss som alle her elsket. Det var virkelig en opplevelse vi ikke kommer til å glemme!»

Nyheter og blogg

  • Underholdning julebord
    Riktig underholdning til julebord for dere For mange bedrifter er julebord årets høydepunkt. Derfor er det dere velger som underholdning til julebord i deres bedrift potensielt en av faktorene som spiller inn på hvor minnerik kvelden kan bli. Et innslag med en profesjonell underholdningsartist kan ofte løfte kvelden. Tryllekunstner og mentalist Hedné er både morsom, intelligent…

Besøk Hedné på sosiale medier

Exit mobile version