Hedne.com

Konferansier

En garantert suksess – få en magisk konferansier!

Ikke la noe bli overlatt til tilfeldighetene.
Med over 15 års erfaring kan Hedné være ingrediensen som sikrer at arrangementet ditt blir en suksess!

Hedné på scenen i Grieghallen

Profesjonell og erfaren konferansier

Hold fokuset og oppmerksomheten oppe gjennom hele dagen og kvelden! Et arrangements suksess kan ofte avhenge av hvor godt konferansieren utfører sin oppgave. Ved å overlate jobben til en profesjonell og erfaren artist er du garantert at det blir morsomt uten at presisjonen lider.

Konferansier og rådgiver i ett

Hedné har en flerfoldig bakgrunn fra både underholdning, kultur, og akademia.

Denne erfaringen gjør at han kan takle enhver arrangementsteknisk utfordring, i tillegg til evne til å kommunisere med alle ulike typer publikum.

Se Hedné opptre på TV for flere millioner seere i USA

Konferansier med skreddersøm

Konferansier og norgesmester

Hedné er norgesmester i trylling på scene 2017, og bidrar selvsagt med magi av ypperste klasse for å underholde gjestene dine! I samråd med arrangør planlegger Hedné magiske avbrekk gjennom arrangementet. Dette sikrer at gjestene klarer å holde konsentrasjonen oppe gjennom alt som skal skje!

Trygghet og sikkerhet

Ett hvert arrangement er unikt, og derfor bruker Hedné god tid på å sette seg inn i temaet for arrangementet. Det kommuniseres tett i forkant slik at deres behov og ønsker imøtekommes.

Med Hedné som konferansier er dere sikret at alt skjer akkurat når det skal. Ingenting overlates til tilfeldighetene, og skulle en uforutsett hendelse oppstå løses det alltid profesjonelt og ubemerket.

«Makin’ Voldemort look like a children’s birthday entertainer»

– Stian Blipp

Se høydepunkt fra de siste årene!

«Hedné var et friskt pust kvelden igjennom, først tett på under aperitifen og deretter som konferansier med trylling underveis»

– Maike Jensen

Prisvinnende underholdning

På scenen gir tryllekunstner Hedné deg følelsen av at dine tanker absolutt ikke bare tilhører deg selv. Kanskje du til og med vil lure på om det faktisk går an å se inn i fremtiden? På helt nært hold tar Hedné pusten fra deg med sin elegante og uforklarlige nærmagi. Enten det er minglende med nærmagi blant gjestene under aperitiffen, et fullt show med mentalisme og tankelesing fra scenen, som konferansier gjennom kvelden, eller med et inspirerende og informativt foredrag – Hedné leverer alltid innslag preget av høy kvalitet og som gjestene dine vil huske lenge.

Skreddersøm for ditt arrangement


En opptreden med Hedné kan tilpasses slik at ditt budskap kommer frem!

Om dere ønsker, kan showet struktureres og skrives slik at kjerneverdier eller produkter får “center stage”.

Faglig påfyll og imponerende magi


Selv om Hedné lærer deg et trylletriks eller to blir du likevel lurt! Men hvorfor er det slik?

Tryllekunstnere må ofte tenke langt utenfor boksen. Nå kan du lære hvorfor du bør tenke som en tryllekunster!

Profesjonell og ryddig kontakt


Gjennom flere samtaler i forkant av en opptreden sikres det at dere skal få en best mulig opplevelse.

Alle opptredener har en skriftlig avtale som tydeliggjør deres rettigheter.

Engelsk? Ikke noe problem!


Hedné har lang erfaring med å opptre på engelsk. Etter en foredrag, opptredener, og lange opphold i USA og England er Hedné i stand til også å navigere humor på engelsk og slik sikre en god opplevelse for internasjonale gjester.

«Definitely recommend going to his shows! I loved his interactions with us and was mesmerized by every single one of his tricks! Please come back!»

– Judy Chen, Taiwanese American Student Association

Ta kontakt i dag

Referanser

Maike Jensen

«Hedné var et friskt pust kvelden igjennom, først tett på under aperitifen og deretter som konferansier med trylling underveis. Han er morsom og absolutt imponerende, men vær forberedt på litt frustrasjon når du ikke skjønner hvordan han får det til!»

Odd-André Overøie

«Vi leide inn Hedné til vårt EY Entrepreneur Of The Year-arrangement. Han gjorde en utmerket god jobb og trollbandt publikum med sine ferdigheter. Hedné har en unik formidlingsevne på scenen og viser gjennom sine tryllekunster hvorfor nettopp han ble norgesmester i trylling i 2017. Terningkast 6!»

Nancy V. Urhaug

«Tusen takk for et fantastisk show hos oss som alle her elsket. Det var virkelig en opplevelse vi ikke kommer til å glemme!»

Nyheter og blogg

  • Underholdning julebord
    Riktig underholdning til julebord for dere For mange bedrifter er julebord årets høydepunkt. Derfor er det dere velger som underholdning til julebord i deres bedrift potensielt en av faktorene som spiller inn på hvor minnerik kvelden kan bli. Et innslag med en profesjonell underholdningsartist kan ofte løfte kvelden. Tryllekunstner og mentalist Hedné er både morsom, intelligent…

Besøk Hedné på sosiale medier

Exit mobile version