Hedne.com

Mentalist

Du får ham ikke ut av hodet!

Våger du deg inn i det ukjente?
Tankelesing, prekognisjon, hypnose… er det mulig? Uansett vet han hva du tenker!

Mentalist Hedné

Er du klar for å oppleve mentale mirakler og noe på grensen til overnaturlige evner? Så vilt at du aldri ville trodd var mulig om du ikke så det selv? Hedné kombinerer trylling og psykologi til noe som ikke bare er ekstremt underholdende, men også på grensen til skummelt og freaky!

Psykologiske illusjoner

Bli forbløffet og underholdt av

  • tankelesing
  • forutsigelser / prekognisjon
  • memo og superhukommelse
  • utrolig intuisjon
  • menneskelig superkalkulator

Hedné vet hva du tenker på… og hvorfor!

Se Hedné opptre på TV for flere millioner seere i USA

Tankelesing? Psykologiske illusjoner?

Hva er mentalisme?

Mentalisme handler grunnleggende om å være oppmerksom på menneskene rundt seg. Hvor godt ser du dem rundt deg? Hvilke signaler sender du ut? Samtidig er det en perfekt underholdningsform fordi det både er overraskende, annerledes, spennende, og på grensen til skummelt.

Tidsriktig og tidløst

Psykologi, intuisjon, og det å lese kroppsspråk er veldig «i tiden» med TV-serier som Psych, Numb3rs, Lie to Me og The Mentalist. Et slikt innslag vil derfor både være imponerende, tidsriktig og samtidig tidløst, fylt av humor, og selvsagt levert med en enorm eleganse.

«Makin’ Voldemort look like a children’s birthday entertainer»

– Stian Blipp

Se høydepunkt fra de siste årene!

«Fantastisk flink, morsom og fingerferdig til tusen. Virkelig noe å anbefale videre. Ikke kjedelig et øyeblikk og skikkelig irriterende at han lurte oss trill rundt!»

– Janiche Bull Pettersen

Prisvinnende underholdning

På scenen gir tryllekunstner Hedné deg følelsen av at dine tanker absolutt ikke bare tilhører deg selv. Kanskje du til og med vil lure på om det faktisk går an å se inn i fremtiden? På helt nært hold tar Hedné pusten fra deg med sin elegante og uforklarlige nærmagi. Enten det er minglende med nærmagi blant gjestene under aperitiffen, et fullt show med mentalisme og tankelesing fra scenen, som konferansier gjennom kvelden, eller med et inspirerende og informativt foredrag – Hedné leverer alltid innslag preget av høy kvalitet og som gjestene dine vil huske lenge.

Skreddersøm for ditt arrangement


En opptreden med Hedné kan tilpasses slik at ditt budskap kommer frem!

Om dere ønsker, kan showet struktureres og skrives slik at kjerneverdier eller produkter får “center stage”.

Faglig påfyll og imponerende magi


Selv om Hedné lærer deg et trylletriks eller to blir du likevel lurt! Men hvorfor er det slik?

Tryllekunstnere må ofte tenke langt utenfor boksen. Nå kan du lære hvorfor du bør tenke som en tryllekunster!

Profesjonell og ryddig kontakt


Gjennom flere samtaler i forkant av en opptreden sikres det at dere skal få en best mulig opplevelse.

Alle opptredener har en skriftlig avtale som tydeliggjør deres rettigheter.

Engelsk? Ikke noe problem!


Hedné har lang erfaring med å opptre på engelsk. Etter en foredrag, opptredener, og lange opphold i USA og England er Hedné i stand til også å navigere humor på engelsk og slik sikre en god opplevelse for internasjonale gjester.

«Definitely recommend going to his shows! I loved his interactions with us and was mesmerized by every single one of his tricks! Please come back!»

– Judy Chen, Taiwanese American Student Association

Ta kontakt i dag

Referanser

Maike Jensen

«Hedné var et friskt pust kvelden igjennom, først tett på under aperitifen og deretter som konferansier med trylling underveis. Han er morsom og absolutt imponerende, men vær forberedt på litt frustrasjon når du ikke skjønner hvordan han får det til!»

Odd-André Overøie

«Vi leide inn Hedné til vårt EY Entrepreneur Of The Year-arrangement. Han gjorde en utmerket god jobb og trollbandt publikum med sine ferdigheter. Hedné har en unik formidlingsevne på scenen og viser gjennom sine tryllekunster hvorfor nettopp han ble norgesmester i trylling i 2017. Terningkast 6!»

Nancy V. Urhaug

«Tusen takk for et fantastisk show hos oss som alle her elsket. Det var virkelig en opplevelse vi ikke kommer til å glemme!»

Nyheter og blogg

  • Underholdning julebord
    Riktig underholdning til julebord for dere For mange bedrifter er julebord årets høydepunkt. Derfor er det dere velger som underholdning til julebord i deres bedrift potensielt en av faktorene som spiller inn på hvor minnerik kvelden kan bli. Et innslag med en profesjonell underholdningsartist kan ofte løfte kvelden. Tryllekunstner og mentalist Hedné er både morsom, intelligent…

Besøk Hedné på sosiale medier

Exit mobile version