Hedne.com

Ny nettside!

Mikael Hedné jobber med laptop på Gardermoen

Legger ved et bilde av yours truly tatt mens innlegget ble skrevet.

We’re live! Nu kör vi! Og så videre!

Takket være et fint og godt samarbeid med flere kan jeg nå endelig presentere en ny nettside om meg som tryllekunstner og underholdningsartist. Jeg vil si det var på høy tid å erstatte den gamle! Denne delen av nettsiden vil fungere som en blogg hvor jeg skriver om det jeg driver med og som opptar meg – og det kan være så mangt! Her inne blir det fokus på både trylling og psykologi og forskning, i tillegg til alt mulig fra mitt liv som både tryllekunster, musiker, sanger, og kordirigent.

Ettersom jeg har mange ulike interesser er det også naturlig at dette vil reflekteres i det som skrives her inne. Derfor kan du lese om alt fra hvordan det er å jobbe med underholdning på julebord til hva jeg mener om folk som påstår å være synske. I løpet av et år gir jeg en lang rekke show ved ulike events, i tillegg til å dirigere konserter med Vokalensemblet Multa Paucis, og å holde foredrag om intuisjon og psykologi.

Enten du er interessert i trylling, musikk, eller psykologisk forskning, håper jeg du vil finne noe som du syns er interessant her.

Velkommen!

Exit mobile version