Hedne.com

Underholdning julebord

Riktig underholdning til julebord for dere

For mange bedrifter er julebord årets høydepunkt. Derfor er det dere velger som underholdning til julebord i deres bedrift potensielt en av faktorene som spiller inn på hvor minnerik kvelden kan bli. Et innslag med en profesjonell underholdningsartist kan ofte løfte kvelden. Tryllekunstner og mentalist Hedné er både morsom, intelligent og ungdommelig. Kort sagt, den perfekte underholdning til julebord dersom dere vil gjøre ekstra stas på de ansatte.

Nå kan dere sørge for å få et virkelig magisk julebord! La tryllekunstner Hedné gjøre kvelden ekstra minneverdig ved å levere den perfekte underholdning til julebord. Hedné sine magiske effekter er en super ice-breaker! La gjestene få noe å snakke om i ukene og månedene som kommer!

Konferansier til julebord

Dersom julemiddagen kan bli lang vil en opptreden med Hedné bidra til å løse opp stemningen. Slik julebordsunderholdning gir også gjestene noe å snakke om etterpå. Et slikt innslag kan også komme allerede under aperitiffen, midt blant gjestene, og med det være noe som virkelig setter an stemningen for resten av kvelden. Hvis ønskelig er det også mulig å kombinere disse to typene innslag. Hedné vil da både lure gjestene på nært hold, i tillegg til å levere et fartsfylt og elegant show fra scenen. Et siste alternativ er å gjøre hele julebordet magisk! Hva med å la Hedné ledsage dere som konferansier til julebord?

Hedné har gjennom mange år utviklet og tilpasset sine show til formatet, slik at det blir den perfekte underholdning til julebord. En opptreden er preget av mye humor, interaksjon med publikum, samt fascinerende og uforklarlig magi.

Magisk julebordsunderholdning og tryllekunstner

Hedné kan levere innslag av ulik varighet, og er også tilgjengelig for å tilpasse manuset og effektene om det skulle være noe spesielt dere vil ha. Alt leveres som alltid med høy grad av eleganse, profesjonell tilstedeværelse, samt glimt i øyet. Dette er underholdning til julebord som er noe helt utenom det vanlige. Garantert noe gjestene kommer til å snakke om i ettertid!

Vi kan også, gjennom våre samarbeidspartnere, være behjelpelig med andre tjenester dere også trenger i forbindelse med arrangementet. Trenger dere dekketøy, mat, lokale, eller bare generelle råd om god planlegging og gjennomføring? Vi står klare! I forkant av selve julebordet sørger vi for at alt legges til rette for at dere skal få den beste mulige opplevelsen. Dere skal være gjest på egen fest!

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat, og for å lære mer om hvordan vi kan gjøre underholdning til julebord bra for dere!

Exit mobile version