NÆRMAGI

Bli underholdt av en norgesmester!

Opplev showet som har tatt Hedné til tre kontinenter!

Nærmagi – perfekt
icebreaker

Våger du å bli lurt av norgesmester i trylling – Hedné? Nå kan du og dine gjester få oppleve utrolige mirakler på nært hold. Dette er underholdning som sikrer at gjestene dine har noe å snakke om resten av kvelden! Ved hjelp av enkle hjelpemidler som kort, mynter, og ringer skjer magien rett foran øynene dine! Er du klar?

Nærmagi, close-up magi… Kjært barn har mange navn. Dette er trylling og underholdning som foregår helt tett på! Ved hjelp av enkle hjelpemidler som kort, mynter, og ringer skjer magiske effekter rett foran øynene dine. Som publikum får du en unik mulighet til å se alt. Eller gjør du det? Close-up magi kan være aktuelt både som et innslag blant gjestene, men også som et eget show for mindre grupper.

Hedné er din hemmelige, magiske gjest! Du kan benytte nærmagi som underholdning under aperitif eller ved bordene mens banketten pågår. Nærmagi, og Hedné sitt show, er mobilt og skapt for tilpasses dine behov, både med hensyn til varighet og type publikum. Dette er noe så sjeldent som underholdende for absolutt alle.

Mirakler rett
foran øynene dine

Og PS! Du trodde kanskje det var imponerende med store illusjoner og damer som blir saget i to? Bare vent til du opplever utrolig trylling og magi bare centimeter fra nesetippen! Alt leveres selvsagt med både humor, presisjon og eleganse.

«Makin’ Voldemort look like a children’s birthday entertainer»

– Stian Blipp

Se Hedné opptre på TV for flere millioner seere i USA

Referanser

Om Hedné

Hedné er norgesmester i trylling på scene 2017, og kjent fra en rekke opptredener på TV i inn- og utland. Med sine psykologiske illusjoner har han trollbundet publikum over hele verden, fra San Diego til Stockholm og Shanghai!

Enten det er minglende med nærmagi blant gjestene under aperitiffen, et fullt show med mentalisme og tankelesing fra scenen, som konferansier gjennom kvelden, eller med et inspirerende og informativt foredrag – Hedné leverer alltid innslag preget av høy kvalitet og som gjestene dine vil huske lenge.