Hedné tryller for reportere i TV2 hos God morgen Norge
Hedné tryller med close-up magi for restaurantgjester

Close-up magi

Er du klar for å prøve noe nytt?

Opplev showet som har tatt Hedné til tre kontinenter!

«Definitely recommend going to his shows! I loved his interactions with us and was mesmerized by every single one of his tricks! Please come back!»

– Judy Chen

Bli underholdt av en norgesmester

Hedné med spillkort fra show med nærmagi. Foto: Olav Holten
Hedné med spillkort fra show med nærmagi. Foto: Olav Holten

Nærmagi – perfekt icebreaker

Våger du å bli lurt av norgesmester i trylling – Hedné? Nå kan du og dine gjester få oppleve utrolige mirakler på nært hold. Dette er underholdning som sikrer at gjestene dine har noe å snakke om resten av kvelden! Ved hjelp av enkle hjelpemidler som kort, mynter, og ringer skjer magien rett foran øynene dine! Er du klar?

Klikk for å se noen høydepunkter fra Hedné sin karriere som tryllekunstner

Mirakler rett foran øynene dine

Nærmagi, close-up magi… Kjært barn har mange navn. Dette er trylling og underholdning som foregår helt tett på! Ved hjelp av enkle hjelpemidler som kort, mynter, og ringer skjer magiske effekter rett foran øynene dine. Som publikum får du en unik mulighet til å se alt. Eller gjør du det? Close-up magi kan være aktuelt både som et innslag blant gjestene, men også som et eget show for mindre grupper.

Klikk for å se noen høydepunkter fra Hedné sin karriere som tryllekunstner
Klikk for å se Hedné sin audition på Norske Talenter 2017.
Klikk for å se Hedné sin audition på Norske Talenter 2017.

Nært, underholdende, og magisk

Hedné er din hemmelige, magiske gjest! Du kan benytte nærmagi som underholdning under aperitif eller ved bordene mens banketten pågår. Nærmagi, og Hedné sitt show, er mobilt og skapt for tilpasses dine behov, både med hensyn til varighet og type publikum. Dette er noe så sjeldent som underholdende for absolutt alle.

Sjokkert publikum etter at Hedné har vist nærmagi

Mindre er bedre!

Og PS! Du trodde kanskje det var imponerende med store illusjoner og damer som blir saget i to? Bare vent til du opplever utrolig trylling og magi bare centimeter fra nesetippen! Alt leveres selvsagt med både humor, presisjon og eleganse.

Sjokkert publikum etter at Hedné har vist nærmagi

«Selve showet, med korttriks – var magisk! Han trollbandt alle, og vi sto igjen og tenkte – «Whaaaat?! – hva skjedde nå?» Det ble snakket om etter showet, og når vi møttes igjen på jobb mandagen etter.»

– Hege Rød

PRISVINNENDE UNDERHOLDNING

På scenen gir tryllekunstner Hedné deg følelsen av at dine tanker absolutt ikke bare tilhører deg selv. Kanskje du til og med vil lure på om det faktisk går an å se inn i fremtiden? På helt nært hold tar Hedné pusten fra deg med sin elegante og uforklarlige nærmagi. Enten det er minglende med nærmagi blant gjestene under aperitiffen, et fullt show med mentalisme og tankelesing fra scenen, som konferansier gjennom kvelden, eller med et inspirerende og informativt foredrag – Hedné leverer alltid innslag preget av høy kvalitet og som gjestene dine vil huske lenge.

LES MER OM HEDNÉ

«Eg blir så forbanna!»

– Stian Blipp
Hedné med premier fra norgesmesterskapet i trylling 2017 og nordisk mesterskap i trylling 2018.

NYHETER OG BLOGG

BESØK HEDNÉ PÅ SOSIALE MEDIER