Gi Ditt Julebord en «Touch of Magic»

GJØR JULEBORDET MAGISK

hedné er din ultimate konferansier og underholder
for et minneverdig julebord

Den riktigste og beste julebordsunderholdningen!

For mange bedrifter er julebord årets høydepunkt. Derfor er det dere velger som underholdning til julebord i deres bedrift potensielt en av faktorene som spiller inn på hvor minnerik kvelden kan bli. Et innslag med en profesjonell underholdningsartist kan ofte løfte kvelden. Tryllekunstner og mentalist Hedné er både morsom, intelligent og ungdommelig. Kort sagt, den perfekte underholdning til julebord dersom dere vil gjøre ekstra stas på de ansatte.

Ikke gå glipp av årets høydepunkt!
Bestill Hedné for julebordet!

Nå kan dere sørge for å få et virkelig magisk julebord! La tryllekunstner Hedné gjøre kvelden ekstra minneverdig ved å levere den perfekte underholdning til julebord. Hedné sine magiske effekter er en super ice-breaker! La gjestene få noe å snakke om i ukene og månedene som kommer!

Få gjestene til å snakke om julebordet hele neste år

Hedné kan levere innslag av ulik varighet, og er også tilgjengelig for å tilpasse manuset og effektene om det skulle være noe spesielt dere vil ha. Alt leveres som alltid med høy grad av eleganse, profesjonell tilstedeværelse, samt glimt i øyet. Dette er underholdning til julebord som er noe helt utenom det vanlige. Garantert noe gjestene kommer til å snakke om i ettertid!

Vi kan også, gjennom våre samarbeidspartnere, være behjelpelig med andre tjenester dere også trenger i forbindelse med arrangementet. Trenger dere dekketøy, mat, lokale, eller bare generelle råd om god planlegging og gjennomføring? Vi står klare! I forkant av selve julebordet sørger vi for at alt legges til rette for at dere skal få den beste mulige opplevelsen. Dere skal være gjest på egen fest!

Hva passer best for dere?

Hedné har gjennom mange år utviklet og tilpasset sine show til formatet, slik at det blir den perfekte underholdning til julebord. En opptreden er preget av mye humor, interaksjon med publikum, samt fascinerende og uforklarlig magi.

Konferansier med skreddersøm

Gjør hele julebordet magisk! Hva med å la Hedné ledsage dere som konferansier til julebord? I tillegg til å levere et fartsfylt og elegant show fra scenen, vil Hedné geleide dere gjennom kvelden. Her er det rom for store tilpasninger, og ja, han introduserer selvsagt alle taler og holder orden på kjøreplanen. Du kan bare lene deg tilbake!

Tankelesing og illusjoner

Hednés show med mentalisme er en interaktiv opplevelse for alle som ser på! Showet er langt fra den klassiske tryllekunstner. I tillegg til aktiv bruk av publikummere fra salen inneholder Hedné sitt show magiske effekter på storskjerm og musikk som løfter det hele!

Nærmagi – magisk mingling

Hedné er din hemmelige, magiske gjest! Du kan benytte nærmagi som underholdning under aperitif eller ved bordene mens banketten pågår. Nærmagi, og Hedné sitt show, er mobilt og skapt for tilpasses dine behov, både med hensyn til varighet og type publikum. Dette er noe så sjeldent som underholdende for absolutt alle.

«Makin’ Voldemort look like a children’s birthday entertainer»

– Stian Blipp

Se Hedné opptre på TV for flere millioner seere i USA

Referanser

Om Hedné

Hedné er norgesmester i trylling på scene 2017, og kjent fra en rekke opptredener på TV i inn- og utland. Med sine psykologiske illusjoner har han trollbundet publikum over hele verden, fra San Diego til Stockholm og Shanghai!

Enten det er minglende med nærmagi blant gjestene under aperitiffen, et fullt show med mentalisme og tankelesing fra scenen, som konferansier gjennom kvelden, eller med et inspirerende og informativt foredrag – Hedné leverer alltid innslag preget av høy kvalitet og som gjestene dine vil huske lenge.