MENTALIST HEDNÉ

Du får ham ikke ut av hodet!

Våger du deg inn i det ukjente?

Tankelesing, prekognisjon, hypnose… er det mulig? Uansett vet han hva du tenker!

Psykologiske illusjoner
Tidsriktig og tidløst

Er du klar for å oppleve mentale mirakler og noe på grensen til overnaturlige evner? Så vilt at du aldri ville trodd var mulig om du ikke så det selv? Hedné kombinerer trylling og psykologi til noe som ikke bare er ekstremt underholdende, men også på grensen til skummelt og freaky!

Hednés show med mentalisme er en interaktiv opplevelse for alle som ser på! Showet er langt fra den klassiske tryllekunstner. I tillegg til aktiv bruk av publikummere fra salen inneholder Hedné sitt show magiske effekter på storskjerm og musikk som løfter det hele!

Bli forbløffet og underholdt av

  • tankelesing
  • forutsigelser / prekognisjon
  • memo og superhukommelse
  • utrolig intuisjon
  • menneskelig superkalkulator

Hedné vet hva du tenker på… og hvorfor!

Hva er mentalisme?

Mentalisme handler grunnleggende om å være oppmerksom på menneskene rundt seg. Hvor godt ser du dem rundt deg? Hvilke signaler sender du ut? Samtidig er det en perfekt underholdningsform fordi det både er overraskende, annerledes, spennende, og på grensen til skummelt.

Se Hedné opptre på TV for flere millioner seere i USA

Om Hedné

Hedné er norgesmester i trylling på scene 2017, og kjent fra en rekke opptredener på TV i inn- og utland. Med sine psykologiske illusjoner har han trollbundet publikum over hele verden, fra San Diego til Stockholm og Shanghai!

Enten det er minglende med nærmagi blant gjestene under aperitiffen, et fullt show med mentalisme og tankelesing fra scenen, som konferansier gjennom kvelden, eller med et inspirerende og informativt foredrag – Hedné leverer alltid innslag preget av høy kvalitet og som gjestene dine vil huske lenge.

Hør Hedné og Granlis podcast Cocktailterapi

Daniel og Mikael er tryllekunstnere. I tillegg er den ene utdannet økonom og den andre er utdannet musiker og nesten-psykolog. Nå forsøker de å finne ut om en av dem eller begge trenger å gå i (mer) terapi. I mellomtiden lager de drinker og oppsummerer den siste ukens hendelser. Kan de kanskje gå i terapi hos hverandre?

«Makin’ Voldemort look like a children’s birthday entertainer»

– Stian Blipp

Vokalensemblet Multa Paucis

Multa Paucis (lat. «å si mye med lite») er et prisvinnende damekor stiftet av dirigent og kunstnerisk leder Mikael Ringstad Hedne i 2008. Helt fra starten har koret hatt et særlig fokus på norsk folkemusikk og nordisk samtidsmusikk. Koret har i flere år gjort seg bemerket for sine fremførelser av norsk folkemusikk, med en oppføringspraksis inspirert av kvedetradisjonen.

Se hva andre sier om Hedné