KONFERANSIER

Få en magisk konferansier!

En garantert suksess!

Ikke la noe bli overlatt til tilfeldighetene. Med over 15 års erfaring kan Hedné være ingrediensen som sikrer at arrangementet ditt blir en suksess!

Profesjonell og erfaren konferansier

Hold fokuset og oppmerksomheten oppe gjennom hele dagen og kvelden! Et arrangements suksess kan ofte avhenge av hvor godt konferansieren utfører sin oppgave. Ved å overlate jobben til en profesjonell og erfaren artist er du garantert at det blir morsomt uten at presisjonen lider.

Hedné har en flerfoldig bakgrunn fra både underholdning, kultur, og akademia. Denne erfaringen gjør at han kan takle enhver arrangementsteknisk utfordring, i tillegg til evne til å kommunisere med alle ulike typer publikum.

Hedné er norgesmester i trylling på scene 2017, og bidrar selvsagt med magi av ypperste klasse for å underholde gjestene dine! I samråd med arrangør planlegger Hedné magiske avbrekk gjennom arrangementet. Dette sikrer at gjestene klarer å holde konsentrasjonen oppe gjennom alt som skal skje!

Konferansier med skreddersøm

Ett hvert arrangement er unikt, og derfor bruker Hedné god tid på å sette seg inn i temaet for arrangementet. Det kommuniseres tett i forkant slik at deres behov og ønsker imøtekommes.

Med Hedné som konferansier er dere sikret at alt skjer akkurat når det skal. Ingenting overlates til tilfeldighetene, og skulle en uforutsett hendelse oppstå løses det alltid profesjonelt og ubemerket.

Se Hedné opptre på TV for flere millioner seere i USA

Om Hedné

Hedné er norgesmester i trylling på scene 2017, og kjent fra en rekke opptredener på TV i inn- og utland. Med sine psykologiske illusjoner har han trollbundet publikum over hele verden, fra San Diego til Stockholm og Shanghai!

Enten det er minglende med nærmagi blant gjestene under aperitiffen, et fullt show med mentalisme og tankelesing fra scenen, som konferansier gjennom kvelden, eller med et inspirerende og informativt foredrag – Hedné leverer alltid innslag preget av høy kvalitet og som gjestene dine vil huske lenge.

Hør Hedné og Granlis podcast Cocktailterapi

Daniel og Mikael er tryllekunstnere. I tillegg er den ene utdannet økonom og den andre er utdannet musiker og nesten-psykolog. Nå forsøker de å finne ut om en av dem eller begge trenger å gå i (mer) terapi. I mellomtiden lager de drinker og oppsummerer den siste ukens hendelser. Kan de kanskje gå i terapi hos hverandre?

«Makin’ Voldemort look like a children’s birthday entertainer»

– Stian Blipp

Vokalensemblet Multa Paucis

Multa Paucis (lat. «å si mye med lite») er et prisvinnende damekor stiftet av dirigent og kunstnerisk leder Mikael Ringstad Hedne i 2008. Helt fra starten har koret hatt et særlig fokus på norsk folkemusikk og nordisk samtidsmusikk. Koret har i flere år gjort seg bemerket for sine fremførelser av norsk folkemusikk, med en oppføringspraksis inspirert av kvedetradisjonen.

Se hva andre sier om Hedné