Hedné på scenen som konferansier
Promobilde av Hedné, foto: Martin Lavik Nygaard

En garantert suksess!

Få en magisk konferansier

Ikke la noe bli overlatt til tilfeldighetene. Med over 15 års erfaring kan Hedné være ingrediensen som sikrer at arrangementet ditt blir en suksess!

«Hedné var et friskt pust kvelden igjennom, først tett på under aperitifen og deretter som konferansier med trylling underveis. Han er morsom og absolutt imponerende, men vær forberedt på litt frustrasjon når du ikke skjønner hvordan han får det til!»

– Maike Jensen

Profesjonell og erfaren konferansier

Hedné og assistent fra publikum i Grieghallen
Hedné og assistent fra publikum i Grieghallen

Hedné er din konferansier!

Hold fokuset og oppmerksomheten oppe gjennom hele dagen og kvelden! Et arrangements suksess kan ofte avhenge av hvor godt konferansieren utfører sin oppgave. Ved å overlate jobben til en profesjonell og erfaren artist er du garantert at det blir morsomt uten at presisjonen lider.

Klikk for å se noen høydepunkter fra Hedné sin karriere som tryllekunstner

Konferansier og rådgiver i ett

Hedné har en flerfoldig bakgrunn fra både underholdning, kultur, og akademia.

Denne erfaringen gjør at han kan takle enhver arrangementsteknisk utfordring, i tillegg til evne til å kommunisere med alle ulike typer publikum.

Klikk for å se noen høydepunkter fra Hedné sin karriere som tryllekunstner
Klikk for å se Hedné sin audition på Norske Talenter 2017.
Klikk for å se Hedné sin audition på Norske Talenter 2017.

Konferansier med skreddersøm

Ett hvert arrangement er unikt, og derfor bruker Hedné god tid på å sette seg inn i temaet for arrangementet. Det kommuniseres tett i forkant slik at deres behov og ønsker imøtekommes.

Hedné underholder med tankelesing. Foto: Bård Gudim

Konferansier og norgesmester

Hedné er norgesmester i trylling på scene 2017, og bidrar selvsagt med magi av ypperste klasse for å underholde gjestene dine! I samråd med arrangør planlegger Hedné magiske avbrekk gjennom arrangementet. Dette sikrer at gjestene klarer å holde konsentrasjonen oppe gjennom alt som skal skje!

Hedné underholder med tankelesing. Foto: Bård Gudim
Hedné på scenen i Grieghallen
Hedné på scenen i Grieghallen

Trygghet og sikkerhet

Med Hedné som konferansier er dere sikret at alt skjer akkurat når det skal. Ingenting overlates til tilfeldighetene, og skulle en uforutsett hendelse oppstå løses det alltid profesjonelt og ubemerket.

«Makin’ Voldemort look like a children’s birthday magician!»

– Stian Blipp

PRISVINNENDE UNDERHOLDNING

På scenen gir tryllekunstner Hedné deg følelsen av at dine tanker absolutt ikke bare tilhører deg selv. Kanskje du til og med vil lure på om det faktisk går an å se inn i fremtiden? På helt nært hold tar Hedné pusten fra deg med sin elegante og uforklarlige nærmagi. Enten det er minglende med nærmagi blant gjestene under aperitiffen, et fullt show med mentalisme og tankelesing fra scenen, som konferansier gjennom kvelden, eller med et inspirerende og informativt foredrag – Hedné leverer alltid innslag preget av høy kvalitet og som gjestene dine vil huske lenge.

LES MER OM HEDNÉ

«Det er dritbra!»

– Linn Skåber
Hedné med premier fra norgesmesterskapet i trylling 2017 og nordisk mesterskap i trylling 2018.

NYHETER OG BLOGG

BESØK HEDNÉ PÅ SOSIALE MEDIER