Finn den beste løsningen for dere

FOREDRAG, KURS, WORKSHOPS

hvordan tenke utenfor boksen
og dyrke kreativitet gjennom intuitive beslutninger?

Psykologisk underholdning og underholdende psykologi

Har du noen gang tenkt over at hver eneste dag tar vi tusenvis av valg, ofte uten å være klar over det? Vår måte å se verden på kan begrense våre tilnærminger til problemløsning. Vi benytter oss daglig av mentale «snarveier,» som noen ganger kan føre til beslutninger som ikke alltid er til vår fordel…

En dyktig tryllekunstner forstår kunsten å utnytte disse mentale snarveiene hos sitt publikum. Derfor må vi tenke utenfor boksen for å virkelig forstå hvordan et trylletriks fungerer!

I over hundre år har forskere spekulert i hvor mye de kan lære ved å studere hvordan tryllekunstnere opererer. I foredraget «Tenk som en tryllekunstner» deler Norgesmester i trylling, Hedné, innsikter om hvordan du kan trene opp din kreativitet og intuisjon.

Frisk tenkning: Stimuler kreativiteten med intuitive beslutninger

I tillegg til å være norgesmester i scenetrylling, har Hedné en mastergrad i psykologi og intuisjon fra Universitetet i Bergen. Hans imponerende faglige kompetanse, sammen med hans enestående scenetilstedeværelse, gjør foredraget både opplysende og utrolig underholdende.

Du kan forvente deg en rekke fascinerende eksempler som både vil utfordre din forståelse og gi deg aha-øyeblikk! Gjennom foredraget «Tenk som en tryllekunstner» vil du få en helt ny innsikt i intuisjonens verdi. Kanskje vil du til og med lære å tenke mer kreativt og utfordre etablerte tankebaner!

Gjør deg klar for en spennende og underholdende opplevelse i selskap med en førsteklasses formidler!

«Makin’ Voldemort look like a children’s birthday entertainer»

– Stian Blipp

Se Hedné opptre på TV for flere millioner seere i USA

Referanser

Om Hedné

Hedné er norgesmester i trylling på scene 2017, og kjent fra en rekke opptredener på TV i inn- og utland. Med sine psykologiske illusjoner har han trollbundet publikum over hele verden, fra San Diego til Stockholm og Shanghai!

Enten det er minglende med nærmagi blant gjestene under aperitiffen, et fullt show med mentalisme og tankelesing fra scenen, som konferansier gjennom kvelden, eller med et inspirerende og informativt foredrag – Hedné leverer alltid innslag preget av høy kvalitet og som gjestene dine vil huske lenge.