FOREDRAG OG FORMIDLING

Foredrag, kurs, workshops

Hvordan tenke utenfor boksen og dyrke kreativitet gjennom intuitive beslutninger?

Psykologisk underholdning og
underholdende psykologi

Har du tenkt på at du hver dag gjør tusenvis av valg som du egentlig ikke er klar over? Eller at din måte å se verden på kan begrense hvordan du tilnærmer deg problemer som skal løses? Hver dag benytter vi oss av en rekke mentale «snarveier», og noen av disse kan lede til beslutninger som ikke alltid er fordelaktige…

En tryllekunstner vet å utnytte disse snarveiene hos sitt publikum. Derfor en først må tenke utenfor boksen for å forstå hvordan et trylletriks fungerer!

Det har i over hundre år vært foreslått av forskere at de kan ha mye å lære av å studere hvordan tryllekunstnere opererer. I foredraget «Tenk som en tryllekunstner» forteller norgesmester i trylling, Hedné, om hvordan du kan lære opp kreativiteten og intuisjonen din.

Tenk som en tryllekunstner

I tillegg til å være norgesmester i scenetrylling har Hedné en mastergrad i psykologi og intuisjon fra Universitetet i Bergen. Hans faglige kompetanse kombinert med sterke sceneutstråling gjør at foredraget blir både lærerikt og særdeles underholdende.

Spekket med eksempler som både vil lure deg og få deg til å nikke gjenkjennende! Foredraget «Tenk som en tryllekunstner» vil gjøre at du ser på intuisjon og dens verdi på en helt ny måte. Kanskje du også lærer deg å tenke litt mer utenfor boksen!

Gjør deg klar til en spennende og underholdende stund i selskap med en formidler av første klasse!

Se Hedné opptre på TV for flere millioner seere i USA

Om Hedné

Hedné er norgesmester i trylling på scene 2017, og kjent fra en rekke opptredener på TV i inn- og utland. Med sine psykologiske illusjoner har han trollbundet publikum over hele verden, fra San Diego til Stockholm og Shanghai!

Enten det er minglende med nærmagi blant gjestene under aperitiffen, et fullt show med mentalisme og tankelesing fra scenen, som konferansier gjennom kvelden, eller med et inspirerende og informativt foredrag – Hedné leverer alltid innslag preget av høy kvalitet og som gjestene dine vil huske lenge.

Hør Hedné og Granlis podcast Cocktailterapi

Daniel og Mikael er tryllekunstnere. I tillegg er den ene utdannet økonom og den andre er utdannet musiker og nesten-psykolog. Nå forsøker de å finne ut om en av dem eller begge trenger å gå i (mer) terapi. I mellomtiden lager de drinker og oppsummerer den siste ukens hendelser. Kan de kanskje gå i terapi hos hverandre?

«Makin’ Voldemort look like a children’s birthday entertainer»

– Stian Blipp

Vokalensemblet Multa Paucis

Multa Paucis (lat. «å si mye med lite») er et prisvinnende damekor stiftet av dirigent og kunstnerisk leder Mikael Ringstad Hedne i 2008. Helt fra starten har koret hatt et særlig fokus på norsk folkemusikk og nordisk samtidsmusikk. Koret har i flere år gjort seg bemerket for sine fremførelser av norsk folkemusikk, med en oppføringspraksis inspirert av kvedetradisjonen.

Se hva andre sier om Hedné