Hedné på scenen som foredragsholder
Portrett av Hedné

Tenk som en tryllekunstner!

Hvordan tenke utenfor boksen og dyrke kreativitet gjennom intuitive beslutninger

Psykologisk underholdning og underholdende psykologi

Hedné viser taurutine som eksempel. Foto: Magnus Ødegård
Hedné viser taurutine som eksempel. Foto: Magnus Ødegård

Har du tenkt på at du hver dag gjør tusenvis av valg som du egentlig ikke er klar over? Eller at din måte å se verden på kan begrense hvordan du tilnærmer deg problemer som skal løses? Hver dag benytter vi oss av en rekke mentale «snarveier», og noen av disse kan lede til beslutninger som ikke alltid er fordelaktige…

Engasjert publikum i Grieghallen blir lurt av Hedné

En tryllekunstner vet å utnytte disse snarveiene hos sitt publikum, og det er derfor en først må tenke utenfor boksen for å forstå hvordan et trylletriks fungerer!

Det har i over hundre år vært foreslått av forskere at de kan ha mye å lære av å studere hvordan tryllekunstnere opererer. I foredraget «Tenk som en tryllekunstner» forteller norgesmester i trylling, Mikael Hedné, om hvordan du kan lære opp kreativiteten og intuisjonen din.

Engasjert publikum i Grieghallen blir lurt av Hedné
Klikk for å se noen høydepunkter fra Hedné sin karriere som tryllekunstner
Klikk for å se noen høydepunkter fra Hedné sin karriere som tryllekunstner

I tillegg til å være president i Magiske Cirkel Norge har Hedné en mastergrad i psykologi og intuisjon fra Universitetet i Bergen. Hans faglige kompetanse kombinert med sterke sceneutstråling gjør at foredraget blir både lærerikt og særdeles underholdende.

Hedné med konvolutt foran storskjerm. Foto: Bård Gudim

Spekket med eksempler som både vil lure deg og få deg til å nikke gjenkjennende vil «Tenk som en tryllekunstner» gjøre at du ser på intuisjon og dens verdi på en helt ny måte, og at kanskje du også lærer deg å tenke litt mer utenfor boksen!

Gjør deg klar til en spennende og underholdende stund i selskap med en formidler av første klasse!

Hedné med konvolutt foran storskjerm. Foto: Bård Gudim

«Makin’ Voldemort look like a children’s birthday magician!»

– Stian Blipp

PRISVINNENDE UNDERHOLDNING

På scenen gir tryllekunstner Hedné deg følelsen av at dine tanker absolutt ikke bare tilhører deg selv. Kanskje du til og med vil lure på om det faktisk går an å se inn i fremtiden? På helt nært hold tar Hedné pusten fra deg med sin elegante og uforklarlige nærmagi. Enten det er minglende med nærmagi blant gjestene under aperitiffen, et fullt show med mentalisme og tankelesing fra scenen, som konferansier gjennom kvelden, eller med et inspirerende og informativt foredrag – Hedné leverer alltid innslag preget av høy kvalitet og som gjestene dine vil huske lenge.

LES MER OM HEDNÉ

«Det er dritbra!»

– Linn Skåber
Hedné med premier fra norgesmesterskapet i trylling 2017 og nordisk mesterskap i trylling 2018.

NYHETER OG BLOGG

BESØK HEDNÉ PÅ SOSIALE MEDIER